logo

Opis produktu

wysokość: 195mm

długość: 295mm

szerokość 172mm

RET-250/LAB jest specjalizowanym rejestratorem przeznaczonym do pomiaru charakterystyki krzepnięcia masy czekoladowej. Wyposażony jest we własny moduł chłodzący oraz sondę do pomiaru temperatury. Przyrząd w wersji Standard - posiada wszystkie najważniejsze właściwości urządzenia: m.in. funkcję temperindeksu oraz wejście USB umożliwiające przenoszenie danych do komputera itd. Do urządzenia dołączane jest oprogramowanie komputerowe ArchiwumTemper pozwalające zarówno na monitoring bieżącego pomiaru z procesów, jak i prowadzenie archiwum z wszystkimi dotychczasowymi danymi.

lub zapytaj: Dawid Szopa tel.607 062 712

torfbud@pomiarymetr.pl

Temperometr RET-250/LAB
Producent Elmi
Wejścia pomiarowe 4
Dokładność 0,1 procent
Wyjścia RS232
Cena netto 29000.00zł
Dodatkowe funkcje i parametry
  • • z poziomu PC możliwa jest pełna konfiguracja urządzenia
    • dane archiwalne przechowywane są w nieulotnej pamięci Flash o pojemności do 8 MB, pozwalającej na zapis ok. 600 tys. rekordów