logo

Opis produktu

wysokość: 195mm

długość: 295mm

szerokość 172mm

RET-250/LAB jest specjalizowanym rejestratorem przeznaczonym do pomiaru charakterystyki krzepnięcia masy czekoladowej. Wyposażony jest we własny moduł chłodzący oraz sondę do pomiaru temperatury. Przyrząd posiada wszystkie możliwości wersji Standard. Dodatkowo wyposażony jest w WiFi, za pomocą którego z poziomu naszego komputera możemy bezprzewodowo pobrać wszystkie dane z Temperometrów znajdujących się w różnych miejscach hali produkcyjnej. Do urządzenia dołączane jest oprogramowanie komputerowe ArchiwumTemper pozwalające zarówno na monitoring bieżącego pomiaru z procesów, jak i prowadzenie archiwum z wszystkimi dotychczasowymi danymi.

lub zapytaj: Dawid Szopa tel.607 062 712

torfbud@pomiarymetr.pl

Temperometr RET-250/LAB WiFi
Producent Elmi
Wejścia pomiarowe 4
Dokładność 0,1 procent
Wyjścia RS232
Cena netto 32000.00zł
Dodatkowe funkcje i parametry
  • • z poziomu PC możliwa jest pełna konfiguracja urządzenia
    • dane archiwalne przechowywane są w nieulotnej pamięci Flash o pojemności do 8 MB, pozwalającej na zapis ok. 600 tys. rekordów